Help

Kannattavuusraportti ajanjaksoittain

RAPORTIN TOIMINTA

Kannattavuusraportti voidaan ajaa myös ajanjaksoittain valikon kohdassa Raportit – Kannattavuusraportti ajanjaksoittain.

Raportti mahdollistaa esimerkiksi asiakkaan, projektin tai liiketoiminta-alueen kannattavuuden seurannan kehityksen kuukausitasolla tai vuodesta toiseen.  Raportilla valitaan:

  • Tunnusluku jota seurataan, esimerkiksi laskutus tai keskituntihinta. Tunnusluvut ovat samat kuin kannattavuusraportilla.
  • Erittelytarkkuus jolla kehitystä seurataan, kuukausi tai vuosi.

kannattavuusraportti-ajanjaksoittain-hakuehdot

Muilta osin raportin käynnistysvalinnat ovat samat kuin kannattavuusraportilla.

RAPORTIN SISÄLTÖ JA LASKENTASÄÄNNÖT

Raportilla esitetään kukin kuukausi tai vuosi omassa sarakkeessaan. Esitettävien tunnuslukujen laskentasäännöt ovat samat kuin kannattavuusraportilta, tarkemmat tiedot löytyvät täältä. Mikäli tunnusluvuksi on valittu tunnit, voidaan raportilta siirtyä tapahtumaraportille.

Viemällä hiiren osoittimen asiakkaan tai projektin nimen sisältävän sarakkeen luo, saa graafisen esityksen lukujen kehityksestä.

kannattavuusraportti-ajanjaksoittain

Kun raportilla ruksii Näytä vertailukausi, esitetään kunkin kuun tai kvartaalin vieressä vertailulukuna vuotta aiempi luku vertailukaudelta. (Vertailukukausi ei ole relevantti kun erittelytarkkuuteta on vuosi, koska raportille saa joka tapauksessa useampia vuosia.)

kannattavuusraportti-ajanjaksoittain-vertailu