Käyttäjämäärien hallinta

ValueFramessa on mahdollista seurata oman yrityksen käyttäjämääriä. Tämä helpottaa seuraamaan esimerkiksi kenellä käyttäjillä on synkronoinnit käytössä tai tarkistamaan järjestelmän ylläpitolaskutus.

Hakuehdot

Hakuehdoissa on mahdollista valita:

• Henkilön nimen perusteella antamalla hakusana
  • Halutun yhtiön käyttäjät
  • Statuksen mukaan aktiiviset ja/tai passiiviset
  • Käyttäjäryhmän perusteella esimerkiksi kaikki peruskäyttäjät
  • Aikavälin mukaan milloin käyttäjän tiedot on luotu ja/tai tietoja on muokattu

Kaikki alasvetovalikot ovat monivalintoja, eli hakuehdoissa voi valita yhden tai useamman vaihtoehdon. Valittuasi hakuehdot valitse Hae käyttäjät.

Hakutulos

Hakutuloksissa näytetään:

• Onko käyttäjällä synkronointi käytössä: aktiivisessa Exchange-synkronoinnissa näytetään musta pallo, Active-synkronoinnissa huutomerkki henkilön kohdalla.
  • Käyttäjän nimi jota klikkaamalla pääsee siirtymään henkilön tietoihin.
  • Käyttäjän yhtiö.
  • Käyttäjäryhmät
  • Milloin käyttäjä on perustettu järjestelmään
  • Milloin käyttäjä on passivoitu

Nimi-otsikon perässä olevaa nuolta klikkaamalla voi järjestellä rivit aakkosjärjestykseen. Oikean reunan Vie Exceliin -kuvaketta klikkaamalla saa siirrettyä rivit Exceliin.

Käyttöoikeudet

Käyttäjätietojen haussa tarkistetaan näkymän peruskäyttöoikeus, jonka voi määritellä halutulle käyttäjäryhmälle tai käyttäjälle.