Myynnin lisääminen

Myyntirivit lisätään osaprojektin välilehdeltä Myynnit – Lisää Uusi myynti tai projektin koontinäkymässä.

Myynnin lomake avautuu täytettäväksi  uuteen ponnahdusikkunaan.

• Tuoterekisteriin määritellyt tuotteet näkyvät Valitse tuote alasvetovalikossa. Hakusanalla voi hakea tuotteen joko tuotekoodilla tai tuotteen nimen mukaan.
  • Asetuksilla voidaan määrittää onko tuotekoodi pakollinen tieto sekä tuleeko annetulla koodilla löytyä rivi tuoterekisteristä. Tällöin koodi -kenttää ei voi muokata.
  • Nimikkeeksi tulee oletuksena valittu tuote. Nimikettä voi myös muuttaa vapaasti.
  • Anna määrä, myyntihinta, alv ja laskutuspäivä.
  • Valitse status: kesken tai laskutusvalmis.
  • Klikkaa tallenna.

Tallennetut myynnit näkyvät osaprojektin tiedoissa. Mikäli yksittäisellä osaprojektilla on myyntejä paljon, voidaan listausta rajata hakusanalla, myynnin statuksen tai aikavälin mukaan.