Miten vaihdan käyttäjän salasanan?

Pääkäyttäjä pääsee vaihtamaan käyttäjän salasanan käyttäjän tiedoissa "Salasana" -välilehdeltä. Pääkäyttäjä voi vaihtaa salasanan suoraan, ilman että vanhaa tarvitsee antaa. Käyttäjää tulee ohjeistaa vaihtamaan salasana heti seuraavan sisäänkirjautumisen yhteydessä omien henkilötietojensa alta.

Hyvän salasanan ominaisuudet:

• Pituus: vähintään 8 merkkiä
  • Sisältää:
    • Isoja ja pieniä kirjaimia
    • Numeroita
    • Erikoismerkkejä

Miten avaan käyttäjän lukittuneen tunnuksen?

Käyttäjätunnus lukittuu automaattisesti 5 peräkkäisen virheellisen kirjautumisen jälkeen. Yrityksen pääkäyttäjä voi avata lukittuneen tunnuksen. Se avataan kyseisen käyttäjän henkilötiedoista kohdasta "Salasana" klikkaamalla "Avaa käyttäjätunnus".