Yrityksen pääkäyttäjä voi määrittää kuormituskuvaajan värit valitsemalla Ylläpito > Projektit > Kuormituskuvaajan hälytysrajat

Taulukkoon annettu prosentti määrittää raja-arvot jonka mukaan arvot näytetään valituilla väreillä:

• Ensimmäisenä annetaan pienin raja, eli väri jonka näytetään mikäli kuormitus on 0-x%. Kuvan esimerkissä on määritelty 0-30 prosentin kuormitus harmaalla.
  • Tämän jälkeen määritetään valitasot, eli väri joka näytetään kun kuormitus ylittää ensimmäisen rivin rajan. Esimerkissä on määritelty 30-85 prosentin kuormitus näytettävän vihreällä.
  • Viimeinen raja-arvo voidaan syöttää myös 100%, mikäli henkilöille annetaan resursointeja yli heidän työajan. Kuvan esimerkissä on määritelty 85% ylittävän kuormituksen väri punaiselle. Punainen näytetään aina 200% asti.
  • Mikäli raja-arvoa ei ole annettu, näytetään luvut aina mustalla.