Projektin laskuttaminen eri asiakkailta

Joissain tilanteissa projektin myynnit tulee voida laskuttaa eri asiakkailta. Tämä on mahdollista kytkeä käyttöön ValueFrame asiantuntijan toimesta ottamalla yhteyttä tukeemme tuki.valueframe@visma.com.

Asiakkaan valinta myynnille

Kun aiemmin mainittu toiminto on aktivoitu käyttöön, osaprojekteille kirjatuille myynneille on mahdollista valita erikseen laskutettava asiakas.

1. Siirry projektin "Koontinäkymä" -välilehdellä kohtaan "Maksuerät"
  2. Klikkaa kulurivillä asiakas -kuvaketta
  3. Etsi haluttu asiakas hakusanan avulla
  4. Klikkaa "Valitse".

Projektin laskuttaminen

Asiakkaalle kirjattu myynti erotellaan laskun teossa omalla rivillään. Lasku muodostetaan ja lähetetään asiakkaalle normaaliin tapaan.