Kun olemassaolevan hinnaston hinnat muuttuvat, sinun ei tarvitse lisätä uutta hinnastoa, vaan voit lisätä uudet tuntihinnat olemassaolevalle hinnastolle. Hinnastolle annetaan uudet hinnat alkaen tietystä päivämäärästä. Tällä tavalla järjestelmään jää tiedot myös menneistä hinnoista.

Uusien hintojen antaminen onnistuu valitsemalla Hinnasto > Hinnaston ylläpito:

1. Etsi muokattava hinnasto
  2. Klikkaa hinnaston nimen edestä plussamerkkiä
  3. Valitse hinnaston nimen alta "Uudet hinnat"
  4. Määritä uusille hinnoille aloituspäivä ja valitse "Jatka"

Mikäli aloituspäivä on menneisyydessä, järjestelmä antaa tästä ilmoituksen.

Jos hinnastolta löytyy aikaisempia hintoja, voidaan käyttää oletuksena vanhoja hintoja.

• Valitse "Ei", jos haluat antaa kokonaan uudet tuntihinnat.
  • Valitse "Kyllä", jos haluat käyttää vanhoja tuntihintoja oletuksena.

Tämän jälkeen pääset lisäämään uudet tuntihinnat halutulle hinnoittelumallille.

Mikäli nämä uudet tuntihinnat halutaan päivittää laskuttamattomille tuntikirjauksille, tulee ajaa tapahtumien hintojen päivitys. Lue lisää tapahtumien hintojen päivittämisestä.