ValueFramen SSO on mahdollista kytkeä käyttöön käyttäen Googlea lähdejärjestelmänä. Jotta SSO voidaan kytkeä käyttöön ValueFramen puolella, tarvitaan tätä varten IDP Metadata, joka luodaan alla kuvatussa ohjeessa.

1. Kirjaudu Google Workspace Admin hallintaan: https://admin.google.com/

2. Admin konsolissa valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Apps > Web and mobile apps

3. Valitse Add App > Add custom SAML app

4. App details sivulla

a. Pakollisena kenttänä lisää lisättävän sovelluksen nimi esim. Visma valueframe

b. Valinnaisena kenttänä voit lisätä ikonin sovellukselle

c. Valitse Continue

5. Google Identity Provider details sivulla

a. Lataa idP metadata talteen omalle koneelle

b. Valitse Continue

6. Service provider details sivulla

a. Pakollisena kenttänä lisää ACS URL muodossa:

https://<asiakas>.valueframe.com

b. Pakollisena kenttänä lisää Entity ID muodossa:

<asiakas>.valueframe.com

c. Valitse Continue

7. Attribute mapping sivulla

a. Pakollisena kenttänä lisää Google Directory attributes

Kenttään tulee määrittää se tieto mistä löytyvät Valueframen käyttäjätunnus (esim. Primary email)

b. App attributes = uid

c. Valitse Finish

8. Toimita kohdassa 5 lataamasi idP metadata ValueFrame tukeen: tuki.valueframe@visma.com