Uusi kirjanpitotili

Kirjanpitotilit määritellään usein silloin, kun ValueFrame on integroitu johonkin taloushallinto-ohjelmaan ja kun laskutus tapahtuu työvaiheittain tai tapahtumittain, esim. matkalaskut voidaan laskuttaa omalta kirjanpitotililtä.

Uusi kirjanpitotili lisätään valitsemalla Ylläpito > Laskutus > Kirjanpitotilit.

• Kirjoita kirjanpitotiliä vastaava tilinumero, esim. "3000" ja valitse "Tallenna".

Kirjanpitotilin muokkaaminen

Kirjanpitotiliä voidaan muokata samalla sivulla, josta ne lisätäänkin eli valitsemalla Ylläpito > Laskutus > Kirjanpitotilit.

Netvisor-kirjanpitotilit

Mikäli Netvisor-kirjanpitotili puuttuu ValueFramen puolelta, tulee se lisätä seuraaviin valikkoihin:

• Ylläpito > Laskutus > Netvisor-ostolaskujen haun ylläpito sekä
  • Laskutus > Kirjanpitotyökalut > Ostojen sisäänluvun vastaavuustaulukko