Widgetin lisääminen

Widgetejä voi lisätä ja poistaa työpöytäkohtaisesti ja sama widget voi olla aktivoituna useamman kerran joko samalla, tai eri työpöydällä. Työpöydän asetuksissa "Widget"-välilehdellä "Lisää widget" -painikkeessa näytetään lukumäärä kuinka monta kertaa widget on jo lisätty valitulle työpöydälle. Työpöydän asetuksissa näytetään kaikki widgetit, joihin käyttäjällä on oikeudet.  Jokaiselle widgetille on annettu lyhyt kuvaus toiminnasta sekä mallikuva. Klikkaamalla "Lisää widget" tämä lisätään valitulle työpöydälle.

Widgetin asetukset

Jokaisella widgetillä on omat asetuksensa, joissa voidaan määrittää mm:

• Otsikko
  • Widgetin maksimikorkeus
  • Widgetin sisällön automaattinen päivitysväli minuutteina
  • Widgetin hälytykset

Näiden lisäksi useimmilla widgeteillä on "Näytettävä data" -valinta jonka avulla voidaan määritellä mitä tietoja widgetille haetaan. Tyypillisesti hakutuloksen voi rajata joko käyttäjän oikeuksien mukaan (omat tiedot, alaisten tiedot, oman yhtiön tiedot, kaikkien yhtiöiden tiedot), roolin perusteella (projektipäällikkö, osaprojektipäällikkö, varahenkilö) tai tietotyypin perusteella (hyväksymättömät matkalaskut tai tuntikirjaukset, kuitattamattomat tapahtumat, tulossa olevat tehtävät, notifikaatiot viesteistä jne.).