Kirjautuminen ohjelmaan

ValueFrameen kirjaudutaan internet-selaimella osoitteessa http://yritys.valueframe.com/. Syötä käyttäjätunnus ja salasana ja valitse "Kirjaudu sisään". Ensimmäisellä käyttökerralla muista vaihtaa salasanasi valitsemalla käyttövalikosta Henkilöstö > Omat tiedot. Siirry "Salasana" -välilehdelle ja vaihda salasanasi uuteen.

Etusivu

Järjestelmän käyttäminen alkaa yleensä etusivulta, ellei yrityksessä ole muuta määritetty. Etusivu toimii sekä yrityksen sisäisen viestinnän välineenä, että henkilökohtaisena työpöytänäsi. Etusivulla näkyvät esim. yrityksen tiedotteet, sinulle lähetetyt soittopyynnöt, kalenterin muistutukset neljä vuorokautta eteenpäin, projektien ja osaprojektien hälytykset, sekä järjestelmään tallentamasi muistilaput.

Etusivulle voidaan palata aina takaisin klikkaamalla logoa sivun vasemmassa yläkulmassa.

Lisätietoa etusivun ja työpöytien käytöstä löytyy täältä.

Navigointi

Järjestelmässä liikutaan ensisijaisesti valikon avulla. Kukin valikon pääotsikko on jaettu alatasoon, joista varsinaisiin toimintoihin päästään siirtymään. Esimerkiksi asiakasrekisteriin pääset siirtymään klikkaamalla valikosta toimintoa "Asiakkaat". Alla oleva kuva on esimerkki valikosta. Valikon sisältö määräytyy käyttöoikeuksiesi perusteella, joten valikkosi ei välttämättä ole täysin yhdenmukainen allaolevan kuvan kanssa

ValueFramen tukisivustolle pääsee painamalla sivun oikeasta yläkulmasta infopainikkeen takaa "ValueFrame Help".

Suosikit

Järjestelmän ylälaidan käyttövalikon toimintoja voidaan määrittää käyttäjäkohtaisiksi suosikeiksi, jolloin ne löytyvät helposti valikon vasemmassa laidassa olevan tähden takaa. Käyttövalikon toiminnon saa määritettyä suosikiksi painamalla toiminnon linkin perässä olevaa tähteä, ja poistettua suosikeista joko painamalla tähteä uudelleen toiminnon nimen perässä tai painamalla roskakorikuvaketta suosikeissa kyseisen toiminnon nimen perässä.

Suosikkeihin voi myös määrittää tallennettuja hakuja valitsemalla "Tallenna suosikiksi" tallennetun haun nimen kohdalta.

Viimeksi käytetyt

Suosikkitoimintojen ja suosikkeihin tallennettujen hakujen lisäksi näkymässä näytetään viimeksi käytetyt toiminnot, joista pääsee kätevästi siirtymään takaisin toimintoon, jota aikaisemmin on käyttänyt. Esimerkiksi jos tuntikirjauksista unohtui yksi kirjaus tai tehtävälle pitää lisätä vielä uusi kommentti aikaisemman kommentin lisäksi.