Hintaryhmät

Jokainen käyttäjä on liitettävä hintaryhmään. Mikäli hintaryhmäkohtaiseen hinnoitteluun ei ole tarvetta, järjestelmässä on aina yksi perusryhmä, johon käyttäjät liitetään. Käyttäjälle ei voi lisätä tehtäviä tai resursointeja aikavälille, jolloin käyttäjällä ei ole voimassaolevaa hintaryhmää.

Hintaryhmän lisääminen

Uusi hintaryhmä lisätään valitsemalla Hinnasto > Hintaryhmät. Näkymässä listataan olemassa olevat hintaryhmät ja alaosassa on mahdollisuus lisätä uusi.

Klikkaamalla "Henkilöt" näet, ketkä käyttäjät on liitetty hintaryhmään.

Henkilön liittäminen hintaryhmään

Henkilö liitetään hintaryhmään valitsemalla Henkilöstö > Henkilön tiedot > Hintaryhmä. Määritä hintaryhmälle alkamispäivämäärä ja valitse haluttu hintaryhmä.

Hintaryhmä voidaan vaihtaa voimassaoloajan mukaan. Esim. hintaryhmä 01 on ollut voimassa 1.1.2016 alkaen ja hintaryhmä 02 on voimassa 1.1.2017 alkaen.