ValueFramessa on mahdollista vaihtaa järjestelmän teemäväritystä joko käyttäjäkohtaisesti tai yritystasolla. Tällä hetkellä teemavaihtoehtoja on seitsemän erilaista:

• Basic
  • Turquoise
  • Grey
  • Pink
  • Blue
  • Light
  • Dark

Teeman vaihtaminen

Teeman pääsee vaihtamaan avaamalla oman nimen kohdalta aukeavasta menusta Teemat.

Tämän jälkeen avautuvalla sivulla ValueFrame näyttää kaikki valittavissa olevat teemavaihtoehdot sekä esikatselukuvan näistä. Käyttäjä valitsee haluamansa teeman ja klikkaa Tallenna.

Tallennuksen jälkeen valittu teema on käytettävissä. Tässä esimerkissä vaihdettiin teemaksi Blue.

Käyttöoikeudet

Käyttöoikeuksilla on mahdollista rajata kenellä käyttäjillä on oikeudet oman teeman vaihtoon. Lisäksi pääkäyttäjille voidaan antaa erillisoikeudet muuttaa koko yhtiön oletusteema.

• Käyttöoikeus: Teeman valinta näkyy käyttäjälle yläosan menussa ja hän voi vaihtaa värimaailman itselleen.
  • Oma yhtiö: Teeman valinta näkyy käyttäjälle yläosan menussa ja hän voi vaihtaa värimaailman koko yritykselle. Huom! Henkilökohtaiset teemavalinnat yliajavat tämän eli muutos vaikuttaa vain käyttäjiin jotka eivät ole itse omaa teemaansa vaihtaneet.
  • Kaikki yhtiöt: Teeman valinta näkyy käyttäjälle yläosan menussa ja hän voi vaihtaa värimaailman kaikille yrityksille. Huom! Henkilökohtaiset teemavalinnat yliajavat tämän eli muutos vaikuttaa vain käyttäjiin jotka eivät ole itse omaa teemaansa vaihtaneet.