Projektin kokonaislaskutus laskulla

Usein asiakkaan laskulla on tarve näyttää projektin aikaisempi kokonaislaskutus. Tämä voidaan aktivoida projektin laskutustiedoissa:

1. Siirry projektin tiedoissa "Laskutustiedot"-välilehdelle
    • Mikäli käytössä on koontinäkymä, voit valita projektin tiedoissa "Koontinäkymä" -välilehden ja siirtyä sivulla "Laskutustiedot" -kohtaan

2. Aseta valinta kohtaan valitsemalla "Näytä kertynyt laskutus laskulla"
  3. Valitse lopuksi "Tallenna".

Mikäli projektille on valittu kokonaislaskutuksen näyttäminen laskulla, laskun lisätekstissä näytetään omilla riveillään:

• Projektin aikaisempi laskutus
  • Projektin aikaisempi laskutus + teon alla oleva laskutus

Huom! Mikäli projektin loppusummaa halutaan laskulomakkeella muuttaa, tulee muutos lisätä laskun lisätietoihin.

"Lisätiedot" -kenttä on laskun teossa vapaasti muokattavissa ja tähän on mahdollista lisätä myös muita mahdollisia huomioita laskuun liittyen.

Osaprojektien kokonaislaskutus

Kokonaislaskutuksen voi näyttää laskulla myös osaprojekteittain. Tällöin laskutettu summa lasketaan vain niiden osaprojektien tiedoista, jotka on valittu kyseiselle laskulle mukaan. Huom! Kaikilla valituilla osaprojekteilla tulee olla valittuna "Näytä kertynyt laskutus laskulla". Muutoin tieto haetaan projektilta.