Tuntien kirjaus tehtävähaussa

Käyttäjä pääsee tehtävähausta tekemään tuntikirjauksen alla olevassa kuvassa esitetyllä tavalla klikkaamalla ”kirjaa tunnit”.

ValueFrame avaa tuntien syöttötoiminnon uuteen välilehteen.

Oikea palvelu ja tehtävä ovat valmiiksi valittuna. Tuntikirjauksen selitteeksi tulee tehtävän nimi, mutta käyttäjä voi muuttaa tai täydentää selitettä. Jos tehtäväperusteelle on annettu oletussuoritteet, ovat oletussuoritteet valmiiksi valittuina. Käyttäjän tulee syöttää suoritteen määrä ja antaa halutessaan suoritteelle selite.

Tehtävälistalta tuntilapulle tullessa voi kirjata tunnit tehtävälle riippumatta siitä onko se tehty vai tekemätön. Jos käyttäjä tulee suoraan tuntilapulle, tehtävävalinnassa näytetään vain tekemättömät tehtävät!

Tuntien kirjaus tehtävällä

Avaamalla tehtävän osion ”tunnit” saa listauksen kaikista tehtävälle tehdyistä tunneista. Välilehdellä esitetään henkilöittäin kooste tunneista ja klikkaamalla henkilöä saa listauksen kaikista henkilön tuntikirjauksista.

Tehtävien tuntilistaus tapahtumaraportilla

ValueFramen tehtäväyhteenvedolta (valikosta tehtävät - tehtäväyhteenveto) saa avattua listauksen  tehtäville kirjatuista tunneista.

Tapahtumaraportin saa avattua tietyn asiakkaan tai palvelun kaikkien tehtävien tuntikirjauksista valitulta aikaväliltä klikkaamalla solua, jossa on asiakkaan tai palvelun nimi. Tapahtumaraportista on erillinen ohje.