Projektin kattohinta laskulla

Projektille on mahdollista määrittää laskulla näytettävä kattohinta. Kattohinta syötetään projektin ohjaustiedoissa.

1. Siirry projektin "Koontinäkymä" -välilehdellä kohtaan "Ohjaustiedot"
    • Mikäli käytössä ei ole Koontinäkymää, valitse projektin tiedoissa "Ohjaustiedot"

2. Syötä hinta kohtaan "Kattohinta"
  3. Valitse lopuksi "Tallenna".

Kun projektille on kattohinta annettu, näytetään se oletuksena automaattisesti projektin laskun teossa.

Mikäli projektille on asetettu kattohinta, laskulla voidaan näyttää myös tieto jäljellä olevasta laskutuksesta. Projektin laskutustiedoissa tulee silloin olla asetus päällä jäljellä olevan laskutuksen näyttämisestä.

1. Siirry projektin "Koontinäkymä" -välilehdell kohtaan "Laskutustiedot"
    • Mikäli käytössä ei ole koontinäkymää, valitse projektin tiedoissa "Laskutustiedot"
  2. Valitse asetus "Näytä jäljellä oleva laskutus laskulla"
  3. Valitse lopuksi "Tallenna".

Osaprojektin kattohinta laskulla

Kattohinnan voi määrittää myös osaprojekteittain osaprojektin "Ohjaustiedot" -välilehdellä. Mikäli tällöin laskutetaan yhtä tai useampaa osaprojektia, tulee niillä kaikilla olla annettuna kattohinta jotka lasketaan yhteen. Muutoin kattohinta haetaan aina projektilta.