Uudistetut hakunäkymät

ValueFramessa on uudistettu yleisimmät hakunäkymät, eli asiakas- ja kontaktihaku, tarjousseuranta sekä projektihaut. Uudistuksen tarkoituksena on tarjota käyttäjälle nopeammin tarjolla olevat tiedot. Uusissa näkymissä on myös mahdollista hakea tiedot laajemmin ja tallentaa omia valmiita hakuja.

Jokaisessa hakunäkymässä on mahdollista:

• Määrittää itse mitä tietoja hakutuloksissa halutaan näyttää

• Tallentaa omia valmiita hakuja, esim. Omat projektini, Avoin tarjouskanta

• Tarkistella graafisesti mm. avoimen tarjouskannan viimeisen 12 kuukauden tilanne tai osaprojektien jakauman liiketoiminta-alueittain jne.

• Siirtää kaikki haetut tiedot Exceliin

Hakunäkymissä ehdotetaan oletuksena jokaiselle käyttäjälle ValueFramen listaus ajankohtaisimmista tiedoista. Järjestelmän tekemä listaus poikkeaa eri hakunäkymissä, mutta kaikissa hauissa tiedot perustuvat käyttäjän itse tekemiin tuntikirjauksiin, kalenterimerkintöihin ja resursointeihin.

Lue lisää hakunäkymistä:

Hakujen tallennus

Käyttäjä voi tallentaa valmiita hakuja rajausehtoineen omaan käyttöönsä. Näin kiinnostavat tiedot löytyvät myöhemminkin vaivattomasti. Valmiita hakuja voi myös tallentaa kaikkien käyttäjien käyttöön, jos siihen on annettu oikeus.

Haetaan ensin halutut tiedot. Kuvan esimerkissä käyttäjän omat kesken olevat projektit.

Kun haluttu haku on valmis, valitaan "Tallenna hakuehdot". Tämän jälkeen annetaan haulle haluttu nimi ja tallennetaan. Valitsemalla "Tallenna suosikiksi" saa valmiin haun tallennettua suosikiksi myös Suosikit-valikkoon.

Tallennetut haut näytetään hakulomakkeella.