Kun hinnastoa ei enää käytetä, sitä ei poisteta, vaan se passivoidaan. Tällöin hinnastoa ei ole mahdollista valita uusille asiakkaille, projekteille eikä osaprojekteille.


Hinnaston passivointi onnistuu valitsemalla Hinnasto > Hinnaston ylläpito.


  1. Etsi passivoitava hinnasto
  2. Aseta ruksi kohtaan "Passiivinen"
  3. Valitse "Tallenna".



 



Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.