Tämän syksyn aikana Netvisor-liittymiin tehdään uudistuksia, jotka esittelemme tässä artikkelissa.


Matkalasku- ja tuntiliittymä reaaliaikaisiksi

Sekä matkalasku- että tuntiliittymä muutetaan reaaliaikaiseksi. Nämä liittymät ovat viimeiset Netvisor-liittymät, jotka ovat tähän asti toimineet eräajopohjaisina liittyminä. Laskutus- ja reskontraliittymät ovat toimineet automaattiliittyminä jo pidemmän aikaa. 

Käytännössä matkalasku- ja tuntisiirrossa muuttuvat seuraavat asiat: 

  • Siirrot ovat reaaliaikaiset
  • Käyttäjälle näytetään siirron edistymistä kuvaava palkki, ja ilmoitus, kun siirto on valmistunut.
  • Virheilmoitukset ilmoitetaan käyttäjälle siirron yhteydessä


Ostolaskujen hakuasetukset-näkymästä poistetaan haun päättymispäivä

Tähän asti Ostolaskujen hakuasetukset -näkymässä on voitu asettaa ostojen haulle päättymispäivä. Jotta jatkossa ostojen haku Netvisorista ValueFrameen ei voi väärän määrityksen vuoksi katketa epähuomiossa, poistetaan tämä määritys. 

Mikäli ostolaskujen haku halutaan kytkeä pois päältä, tulee Ostolaskujen hakuasetukset-valikosta valita "Aktiivinen = Ei".


Osaprojektien automaattisiirto: Laskentakohteiden piilotetaan Netvisorista, jos osaprojekti/palvelu poistetaan tai passivoidaan ValueFramessa

ValueFramen ja Netvisorin väliseen osaprojektisiirtoon tehdään päivitys, jonka myötä laskentakohde piilotetaan Netvisorista, mikäli sitä vastaava osaprojekti/palvelu poistetaan tai passivoidaan ValueFramesta. 

Tällä muutoksella estetään mahdollisuus siirtää poistetuille osaprojekteille/palveluille ostoja, jotka jäävät automaattisesti virheeseen.


Virheilmoitusten kehitys

Olemme käyneet läpi kaikki Netvisor-integraatioiden palauttamat virheilmoitukset ja pyrkineet kehittämään näiden luettavuutta ja tarjoamaan virheisiin ratkaisumahdollisuuksia suoraan käyttöliittymästä. Pääset tutustumaan Netvisorin koottuihin virheilmoituksiin tältä sivulta, jonne olemme koonneet kaikki Netvisorin virheilmoitukset.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.