Mikäli pyhäpäivä on lisätty arkipyhälistaan, ei kyseiselle päivälle tarvitse tehdä erillistä tuntikirjausta ja työntekijälle maksetaan palkka normaalisti kyseisen arkipyhän osalta.

Arkipyhiä hallinnoidaan valitsemalla Ylläpito > Yleiset asetukset > Arkipyhät:

1. Valitse maa (oletuksena Suomi)
  2. Lisää arkipyhän päivämäärä "Päivä"-kenttään
  3. Lisää arkipyhän nimi "Teksti"-kenttään
  4. Tallenna arkipyhä klikkaamalla rivin lopusta "Tallenna"
  5. Mikäli haluat poistaa arkipyhän, klikkaa rivin lopusta "Poista".

Mikäli käytössänne on useita eri arkipyhämaita, voitte lisätä kaikille arkipyhämaille omat arkipyhät. Mikäli Maa-valikossa ei näy kaikkia käytössänne olevia arkipyhämaita, pyydättehän arkipyhämaan lisäyksen ValueFramen tuesta osoitteesta tuki.valueframe@visma.com

Arkipyhäksi merkityt päivät näkyvät tuntikirjauksen kalenterissa punaisella värillä.