Visma Sign -integraatio


Visma Sign on sähköinen allekirjoituspalvelu, jonka avulla voi lähettää allekirjoituskutsuja asiakkaille, joko sähköpostilla tai tekstiviestillä. Kutsun saatuaan asiakas kirjautuu Visma Sign palveluun ja pääsee sähköisesti allekirjoittamaan hänelle osoitetun asiakirjan. Sähköinen asiakirja allekirjoitetaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Sähköinen allekirjoitus mahdollistaa yrityksille nopean, edullisen ja turvallisen tavan saada asiakkailta, kumppaneilta, työntekijöiltä tai muilta sidosryhmiltä allekirjoitus sähköisiin asiakirjoihin.


 

Visma Sign -palvelun hinnoittelu


Visma Signissa ei ole kuukausimaksuja vaan laskutus perustuu allekirjoitusten määrään. Alla olevasta taulukosta löytyy tarkemmat allekirjoituskohtaiset hinnat. 


Alle 1000 allekirjoitusta/kk1001-3000 allekirjoitusta/kk3001-6000 allekirjoitusta/kk6001-9000 allekirjoitusta/kkYli 9001 allekirjoitusta/kk
1,00 €/allekirjoitus0,90 €/allekirjoitus0,80 €/allekirjoitus0,70 €/allekirjoitus0,60 €/allekirjoitus

SMS-kutsu:


0,18 €/SMSSMS-kutsu:


0,16 €/SMSSMS-kutsu:


0,14 €/SMSSMS-kutsu:


0,10 €/SMSSMS-kutsu:


0,08 €/SMSVisma Sign -palvelun aktivointi


Visma Sign -palvelu aktivoidaan käyttöön valitsemalla:

 • Visma Sign > Lähetä allekirjoitettavaksi tai

 • Visma Sign > Hae dokumentteja

 • Täytä henkilötunnus

 • Hyväksy palvelun ehdot

 • Klikkaa lopuksi "Aktivoi Visma Sign -integraatio"


Tämän jälkeen Visma Sign -palvelu on käyttövalmis. Aktivoinnista saapuu vahvistussähköposti ja käyttäjä voi erikseen rekisteröityä Visma Signin omille sivuille näin halutessaan (rekisteröinti ei ole pakollista). Palvelun avaajasta luodaan automaattisesti Visma Sign -palvelun pääkäyttäjä.


Huom! Aktivointi on erillisen käyttöoikeuden takana ja vain pääkäyttäjä voi tehdä palvelun aktivoinnin. Palvelun hinnastoon ohjaava linkki löytyy aktivointinäkymästä, johon on hyvä käydä tutustumassa ennen palvelun käyttöönottoa.


Rajapinnan aktivointi kun yrityksellä on jo Visma Sign palvelu käytössä


Mikäli yrityksellä on jo Visma Sign -palvelu käytössä, aktivoinnin yhteydessä tulee lähettää Visma Signin pääkäyttäjälle rajapinnan avauspyyntö. Pääkäyttäjä saa tästä sähköpostin ja hän voi avata rajapinnan käyttöön Visma Signin puolella. Tämän jälkeen palvelu on käytettävissä ValueFramessa.Ongelmia aktivoinnissa - tyypilliset virheilmoitukset


"Organisaation käyttöoikeuspyyntö odottaa hyväksymistä. Visma Sign -integraation organisaation haltijan on hyväksyttävä ValueFramen pyyntö toimia tämän organisaation puolesta ennen palvelun käyttöä."


Visma Sign -palvelu tarkastelee aina yrityksen y-tunnusta, joten yllä oleva ilmoitus tulee yleensä silloin, kun yhtiön tiedoista puuttuu y-tunnus. Tämän saa lisättyä valikosta Ylläpito > Yleiset asetukset > Yhtiöt > Valittu yhtiö > Perustiedot ja lisää puuttuva y-tunnus. 


Tämän jälkeen aktivointi tulee tehdä uudelleen.


Käyttöoikeudet


Visma Sign -integraatiossa tarkistetaan seuraavat ValueFramen käyttöoikeudet:

 • Aktivointi: käyttäjällä on oikeudet aktivoida palvelu käyttöön

 • Peruskäyttöoikeus: käyttäjällä on oikeudet lähettää allekirjoituskutsuja

 • Hakunäkymän käyttöoikeudet:
  • Visma Sign haku oma: käyttäjä voi hakea dokumentit, joissa itse lähettäjänä

  • Visma Sign haku myyntidokumentti: käyttäjä voi hakea kaikki dokumentit, joiden käyttöoikeusluokka on "Myyntidokumentit"

  • Visma Sign haku muu dokumentti: käyttäjä voi hakea kaikki dokumentit, joiden käyttöoikeusluokka on "Muut dokumentit"

  • Visma Sign haku hr-dokumentti: käyttäjä voi hakea kaikki dokumentit, joiden käyttöoikeusluokka on "HR-dokumentit"

  • Visma Sign haku projektidokumentti: käyttäjä voi hakea kaikki dokumentit, joiden käyttöoikeusluokka on "Projektidokumentit"
Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.