Kohdehakuun pääsee valitsemalla Projektit > Kohdehaku. Kohdehaussa voidaan hakea kohteita hakusanalla tai käyttää tarkennettua hakua.

Tarkennetussa haussa hakuehdot näytetään kolmella välilehdellä:

• Perustiedot:
    • Hankenimi, voidaan hakea hankenimellä kohdetta
    • Katuosoite, voidaan hakea osoitteella kohdetta
    • Maa, voidaan hakea maittain kohdetta
    • Rakennustunnus, voidaan hakea rakennustunnuksilla kohteita
    • Bruttoala, voidaan hakea bruttoalan mukaan kohteita
    • Rajauskriteeri, voidaan hakea kohteen perustamispäivän mukaan kohteita

• Luokitukset:
    • Rakennustyyppi, voidaan hakea rakennustyypin mukaan kohteita
    • Referenssinimi, voidaan hakea referenssinimen mukaan kohteita
    • Referenssikohde, onko kyseessä referenssikohde: kyllä/ei
    • Kulttuurihistoriallinen kohde, onko kyseessä kulttuurihistoriallinen kohde: kyllä/ei

• Asiakas ja projekti:
    • Projekti, voidaan hakea kohdetta projektin mukaan, eli näytetään kaikki kohteet, joihin valittu projekti on liitetty
    • Osaprojekti, voidaan hakea kohdetta osaprojektin mukaan, eli näytetään kaikki kohteet, joihin valittu osaprojekti on liitetty
    • Projektin projektipäällikkö, voidaan hakea kohdetta projektin projektipäällikön mukaan, eli näytetään kaikki kohteet, joissa on projekti liitos valitun henkilön projekteihin
    • Kohteen asiakas, voidaan hakea kohteen asiakkaan mukaan kohteita

Hakutulos

Hakutuloksista on mahdollista määrittää itse mitä kohteen tietoja hakuriveillä halutaan näyttää. Valittavat tiedot on jaettu eri kategorioihin. Valinnalla "Tallenna näytettävät tiedot" käyttäjä voi tallentaa omat oletuksena näytettävät hakutulokset omaan selaimeen. Valitsemalla "Palauta näytettävät tiedot" käyttäjä voi palauttaa järjestelmän oletusvalinnat.

Hakurivit ja viimeksi käytetyt kohteet

Avattaessa kohdehaun, järjestelmä näyttää listalla kymmenen käyttäjän itse viimeksi käyttämää kohdetta. Lista perustuu käyttäjän avaamiin kohteisiin.

Riveillä näytetään ne tiedot, jotka käyttäjä on valinnut hakutuloksista. Projektiliitokset ja rakennustunnukset avataan kohteen alle luetteloksi kun painetaan otsikkoa.

Haetut kohteet voi tulostaa tai siirtää Exceliin. Excelissä tiedot näytetään jokainen omassa sarakkeessa, joten tietoja on mahdollista jatkokäsitellä.

Käyttöoikeudet

Kohdehaku edellyttää kohdekäsittelyn käyttöoikeuksia.