ValueFrameen kirjaudutaan internet-selaimella osoitteessa http://yritys.valueframe.com/. Huom! Muista vaihtaa yritys-sanan tilalle yrityksesi nimi.

Syötä käyttäjätunnus ja salasana ja valitse "Kirjaudu sisään". Ensimmäisellä käyttökerralla muista vaihtaa salasanasi valitsemalla käyttövalikosta Henkilöstö > Omat tiedot. Siirry "Salasana" -välilehdelle ja vaihda salasanasi uuteen.

Mikäli yritykselläsi on käytössä SSO-kirjautuminen, ei ValueFrameen tarvitse kirjautua erikseen. Lisätietoa SSO-kirjautumisesta.