Käyttäjämäärien hallinta

ValueFramessa on mahdollista seurata oman yrityksen käyttäjämääriä. Tämä helpottaa seuraamaan esimerkiksi kenellä käyttäjillä on synkronoinnit käytössä tai tarkistamaan järjestelmän ylläpitolaskutusta.

Hakuehdot

Hakuehdoissa on mahdollista valita:

• Henkilön nimen perusteella antamalla hakusana

• Halutun yhtiön käyttäjät

• Statuksen mukaan aktiiviset ja/tai passiiviset

• Käyttäjäryhmän perusteella esimerkiksi kaikki peruskäyttäjät
    • Näyttää valittuun käyttäjäryhmään kuulumattomat käyttäjät

• Aikavälin mukaan milloin käyttäjän tiedot on luotu ja/tai tietoja on muokattu

Kaikki alasvetovalikot ovat monivalintoja, eli hakuehdoissa voi valita yhden tai useamman vaihtoehdon. Valittuasi hakuehdot valitse "Hae käyttäjät".

Hakutulos

Hakutuloksissa näytetään:

• Onko käyttäjällä synkronointi käytössä: aktiivisessa Exchange-synkronoinnissa näytetään musta pallo, Active-synkronoinnissa huutomerkki henkilön kohdalla

• Käyttäjän nimi jota klikkaamalla pääsee siirtymään henkilön tietoihin

• Käyttäjän yhtiö

• Käyttäjäryhmät

• Milloin käyttäjä on perustettu järjestelmään

• Milloin käyttäjä on passivoitu

Nimi-otsikon perässä olevaa nuolta klikkaamalla voi järjestellä rivit aakkosjärjestykseen. Klikkaamalla oikeasta yläkulmasta "Vie Exceliin" -kuvaketta saa rivit siirrettyä Exceliin.

Käyttöoikeudet

Käyttäjätietojen haussa tarkistetaan näkymän peruskäyttöoikeus, jonka voi määritellä halutulle käyttäjäryhmälle tai käyttäjälle.