Klikkaamalla tarjoushaussa "Tarkennettu haku", saadaan auki hakuehdot, jotka näytetään kolmella välilehdellä:

• Perustiedot: mm. status, vastuuhenkilöt, todennäköisyys, summa, tarjousvastaavan henkilöryhmä ja aikarajaus

• Luokitukset: mm. tarjouksen tyyppi, liiketoiminta-alue

• Asiakas: asiakkaan tiedot, tarjouksen tilaaja

Kaikki alasvetovalikot ovat monivalintoja, eli hakuehdoissa voi valita yhden tai useamman vaihtoehdon. Huom! Haku suoritetaan aina automaattisesti käyttäjän tekemien valintojen mukaan.

Kirjoittamalla hakusanan voi hakea seuraavista tarjouksen tiedoista:

• ID numero
  • Nimi
  • Kuvaus
  • Asiakkaan nimi

Hakutulos

Hakutuloksista on mahdollista määrittää itse mitä asiakkaan tietoja hakuriveillä halutaan näyttää. Valittavat tiedot on jaettu eri kategorioihin. Valitsemalla "Tallenna näytettävät tiedot" käyttäjä voi tallentaa omat oletuksena näytettävät hakutulokset omaan selaimeen. Valitsemalla "Palauta näytettävät tiedot" käyttäjä voi palauttaa järjestelmän oletusvalinnat.

Hakurivit ja viimeksi käytetyt tarjoukset

Avattaessa tarjoushaun, järjestelmä näyttää listalla kymmenen käyttäjän itse viimeksi käyttämää tarjousta. Lista perustuu käyttäjän hiljattain lisäämiin tarjouksiin, kahden viikon aikana vanheneviin tarjouksiin sekä tarjouksille liitettyihin kalenterimerkintöihin.

Tarjoukset eritellään aina statuksittain omilla välilehdillä. Välilehdellä näytetään statuksen värikoodi, tarjousten kappalemäärä sekä yhteenlaskettu summa. Valittu välilehti näytetään tummennettuna.

Hakutuloksen otsikkotasolta on mahdollista lajitella tarjoustiedot haluamaansa järjestykseen. Oletuksena tarjoukset näytetään aakkosittain, mutta tiedot voi ryhmitellä myös tarjouksen voimassaolojan mukaan, uusimmasta vanhimpaan lisäyksen mukaan, uusimmasta vanhimpaan muokkaustietojen mukaan sekä vastuuhenkilöittäin. Valittu lajittelumalli vaikuttaa kaikkien välilehtien ryhmittelyyn.

Otsikkopalkin kuvakkeista on mahdollista siirtää joko koko tarjoushaun tulokset Exceliin, tai vain aktiivisen status-välilehden tarjousrivit. Kuvan esimerkissä voidaan siis siirtää joko lead-statuksen tarjoukset (4kpl) tai kaikki kymmenen tarjousta. Excelissä tiedot näytetään jokainen omassa sarakkeessa, joten tietoja on mahdollista jatkokäsitellä.

Kuvaajat

Oletuksena tarjoushaussa näytetään myyntiennustekuvaaja haettujen tarjousten perusteella. Kuvaajassa näytetään kaikki avoimet tarjoukset statuksittain. Hävityt tarjoukset rajataan pois. Kuvaajassa näytetään myös haetun tarjouskannan kokonaissumma sekä kappalemäärä. Tarjoukset näytetään statuksittain kuvaajalla siinä järjestyksessä mikä on määritelty tarjousten statuksissa

Vaihtoehtoisesti voidaan seurata tarjouskantaa trendikuvaajana. Trendissä näytetään aina keskeneräiset ja voitetut tarjoukset omassa diagrammissa. Hävittyjä tarjouksia ei tuoda trendille. Kuvaajaan haetaan valittujen hakuehtojen mukainen tarjouskanta kuluvasta kuukaudesta viisi kuukautta menneisyyteen ja kaksi kuukautta tulevaisuuteen. Keskeneräiset tarjoukset kohdistetaan kuvaajalla oikealle kuukaudelle "Tarjous avattu" -kentän mukaan. Voitetut tarjoukset kohdistetaan tarjouksen "Päätöspäivä" -kentän mukaan. Mikäli päivämäärätietoja ei ole annettu, käytetään aina tarjouksen lisäyspäivää.

Viemällä hiiren diagrammin päälle saa kuukauden luvut esiin.

Käyttöoikeudet

Tarjoushaussa tarkistetaan seuraavat ValueFramen käyttöoikeudet:

• Käyttöoikeus - oma: hakutuloksissa näytetään vain ne tarjoukset joiden vastuu- tai varavastuuhenkilönä käyttäjä on
  • Käyttöoikeus - oma yhtiö: hakutuloksissa näytetään vain ne tarjoukset jotka on lisätty samalle yhtiölle kuin käyttäjä
  • Käyttöoikeus - kaikki yhtiöt: hakutuloksissa näytetään kaikki tarjoukset jotka hakuvalinnoilla löytyy
  • Excel-siirto: hakutuloksen voi siirtää exceliin tietojen jatkokäsittelyä varten