ValueFramessa on mahdollista merkitä kirjatut tapahtumat laskutetuiksi nollahintaisina ilman, että varsinaista laskua luodaan. Nollahintaisina kuitatut tuntikirjaukset on mahdollista palauttaa takaisin laskuttamattomiksi valinnalla Raportit - Projektinhallinta - Tapahtumaraportti.


Tapahtumaraportin hakuehtojen lisävalinnoissa on mahdollista rajata haku kohdistumaan vain nollahintaisina laskutettuihin tuntikirjauksiin.


Mikäli tuntikirjaus on kuitattu nollahintaisena laskutetuksi, rivin laskutus -sarakkeessa näytetään päivämäärä milloin tuntikirjaus on merkitty laskutetuksi. Tämä siksi, ettei tuntikirjauksella ole liitosta varsinaiseen laskuun. Tuntikirjaus voidaan palauttaa takaisin laskutukseen valitsemalla tuntikirjaus vasemman puoleisesta ruksista ja klikkaamalla "Palauta nollahintaisena laskutetut".


Tämän jälkeen tuntikirjaukset nousevat jälleen laskun tekoon.


Käyttöoikeudet


Tuntien palauttaminen takaisin laskutukseen vaatii käyttöoikeuden Tapahtumaraportti - Nollahintaisten tapahtumien palauttaminen laskuttamattomaksi. Oletuksena käyttöoikeus on pääkäyttäjillä.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.