• Tuntikirjausrajapinnan resurssit
  • Tuntikirjausrajapinnan resurssien osoitteet

Tuntikirjausrajapinnan resurssit

Tuntikirjaus-rajapinnan kautta voidaan lukea, kirjata ja päivittää tuntikirjauksia. Tämä rajapinta ei vielä tässä vaiheessa tue tulosjoukon rajaamista käyttäen limit-, offset- tai count-avainsanoja.

Tuntikirjausrajapinnan resurssien osoitteet

Osoite on muotoa:

https://rest.valueframe.com/rest/v2/{REST_resurssi}/

REST-resurssien osoitteet ovat seuraavat:

REST-resurssiGETPUTPOSTDELETEKUVAUS
TimeSheet    POST: uuden tuntikirjauksen lisääminen
TimeSheet/ID

GET: palauttaa tuntikirjauksen id=ID

PUT: tuntikirjauksen id=ID tietojen päivitys

DELETE: tuntikirjauksen id=ID poistaminen

TimeSheet-resurssi

Kentän nimiTyyppiKuvaus
loginName / employeeId / wageIdINTEGERKäyttäjätunnus, käyttäjän ID- tai palkanlaskenta ID.
subProjectINTEGEROsaprojektin ID
taskINTEGERTehtävän ID
wageTypeINTEGERPalkkalajin ID
workPhaseINTEGERTyövaiheen ID
startTimeSTRING (ISO8601)Tuntikirjauksen aloitusajankohta ISO8601-formaatissa
totalTimeSTRINGTuntikirjauksen kesto, esim. "1.5" (1.5h)
descriptionSTRINGKuvaus
customerReferenceSTRINGTallennetaan vain jos "Näytä asiakkaan viite (myös matkalaskulla)" -toiminto on päällä.