Kalenteritapahtumalle on mahdollista liittää erilaisia tiedostoja (jpg, png, pdf, docx, xlsx, pptx; max. 2MB) esimerkiksi muistiinpanoja varten. Liitteitä voi lisätä tapahtumalle joko raahamalla tiedoston sille varatulle alueelle tai klikkaamalla aluetta jolloin käyttäjälle avataan oma hakemistorakenne.

Kun liite on tallennettu tapahtumalle, näytetään se sekä tapahtuman tooltipissä sekä avaamalla tapahtuman muokkausnäkymään.

Lisäksi tallennetut liitteet näytetään tapahtumalle liitetyn asiakkaan, kontaktin, tarjouksen, projektin tai osaprojektin tiedoissa. Riippuen selaimen asetuksista, liitteen nimeä klikattaessa tiedosto joko avataan selaimeen tai tallennetaan hakemistoon.