30.3.

23.3.

• Korjattu mobiilisynkronoinnin tilanne, jossa kalenteritapahtuman lisätiedoissa näkyi html-muotoiluja, kun tapahtumaa tarkasteli puhelimella

22.3.

• Työstetty projektin koontinäkymän Osaprojektit-kohdan Hinnaston mukainen hinta -saraketta siten, että hinta näkyy oikein myös kiinteähintaisilla osaprojekteilla
  • Korjattu Laskutusennusteraportin tilanne, jossa “Yhdistele konserneittain” -hakuehto ei toiminut oikein
  • Korjattu uuden tehtävähaun tilanne, jossa jotkin käyttäjät eivät nousseet Henkilö-valintalistaan
  • Työstetty hinnaston oletusvalintojen määräytymistä uuden projektin luonnin yhteydessä

15.3.

• Korjattu Kalenteritapahtumaraportin tilanne, jossa raportilla näkyi html-muotoiluja
  • Muokattu koontinäkymän muotoiluja siten, että Yhteensä-sarakkeiden tiedot kohdistuvat selkeämmin samaan linjaan alekkain
  • Muutettu Laskutusennusteraportin toimintaa siten, että jos käytössä on yhtiökohtaiset myyntitavoitteet, niin raportin yhteenvetoversiossa näytetään myyntitavoite myös kumulatiivisesti

6.3.

Integraatiot

Raporttien hakuvalinnat

• Muokattu Ostojen ja myyntien haku -toiminnon Kustannuspaikka-rajauksen toimintaa siten, että rajauksessa huomioidaan myös Vastuuhenkilö-kohdan valinta siitä, mikä vastuuhenkilö on kyseessä (esim. Osaprojektin tai projektin vastuuhenkilö).
  • Korjattu tilanne, jossa Kannattavuusraportilla näkyi harmaana Liiketoiminta-alueita, eikä niitä voinut valita, vaikka ne olivat aktiivisia.

Projektin yhteenveto

Muuta

• Muokattu Cron-ajojen toimintaa siten, että tiettyjen virheiden seurauksena lukkiutuvat Cron-ajot aukeavat automaattisesti.