Tarjouksia voi luokitella kuten asiakkaita ja kontakteja. Tarjousten luokkia varten on mahdollista lisätä oma luokittelulaji ja luokittelua voi hyödyntää mm. tarjousseurannassa.


Tarjouksen liittäminen luokkaan


Tarjous liitetään haluttuun luokkaan tarjouksen perustiedot -näkymästä klikkaamalla Liitä luokkaan -kuvaketta. Tämän jälkeen käyttäjä valitsee näkymästä luokan johon tarjous halutaan liittää. Luokkia voi myös hakea vapaasanahaulla. Tarjous on mahdollista liittää useaan eri luokkaan yhdellä kertaa. Kun luokka on valittu, valitaan Tallenna.


Mikäli tarjoukselle on lisätty luokkia, näytetään otsikkopalkissa Liitetyt luokat -kuvake. Tätä klikkaamalla saadaan auki listaus kaikista tarjoukselle liitetyistä luokista.


Luokan poistaminen tarjoukselta


Mikäli luokka halutaan poistaa tarjoukselta, tehdään se luokan muokkausnäkymässä.


Luokittelun näyttäminen tarjousseurannassa


Tarjouksia on mahdollista hakea liitettyjen luokkien mukaan. Tarjoushaun Luokitukset -välilehdeltä on mahdollista rajata hakuehtoa valittujen luokkien mukaan.


Hakutulos -välilehdellä on myös mahdollista valita liitetyt luokat mukaan hakutulokseen. Mikäli luokat on valittu mukaan, näytetään liitettyjen luokkien kappalemäärä. Riviä klikkaamalla saa hakutulokseen avattua luokkaliitosten rivit:


  • Aktiiviset luokat näytetään vihrellä statuksella

  • Passiiviset luokat punaisella statuksella

  • Luokan nimeä klikkaamalla pääsee luokan muokkausnäkymään


Käyttöoikeudet


Tarjousten luokitteluja varten käyttäjällä tulee olla oikeus: Tarjouskäsittely - Tarjouksen luokitukset. Huom! Tarjousseurannan hakutuloksissa luokat näytetään aina eikä tämä vaadi erillistä käyttöoikeutta.


 


 Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.