Tuoteryhmien lisääminen

ValueFramessa on mahdollista ryhmitellä tuoterekisterin nimikkeet halutuille ryhmille. Tuoteryhmien ylläpito löytyy valitsemalla Hinnasto > Tuoterekisterin ryhmät.

Tuoteryhmälle annetaan haluttu nimi ja koodi.

Tuoteryhmän liittäminen tuotteelle

Mikäli järjestelmään on annettu tuoteryhmät, näytetään tuoterekisterissä tuotteen tiedoissa tuoteryhmien valinta alasvetovalikossa. Jokaisen tuotteen voi liittää haluttuun ryhmään.

Tämän jälkeen tuotteet näytetään tuoteryhmittäin eriteltynä. Tuotteet, joita ei ole liitetty mihinkään tuoteryhmään, listataan "Muut" -otsikon alla.

Tuoteryhmät huomioidaan myös muissa ValueFramen valintalistoilla, kuten esimerkiksi tarjousriveillä.