Avoimet projektit

Widgetin asetuksista voidaan määrittää:

• Otsikko, oletuksena Avoimet projektit
  • Widgetin korkeus, oletuksena 310
  • Widgetin automaattinen päivitys päällä/pois
  • Widgetin automaattinen päivitysväli, oletuksena 15 minuuttia
  • Näytettävien projektien määrä, oletuksena 30kpl
  • Näytetäänkö listalla projektit ja/tai osaprojektit, oletuksena molemmat

Widgetin sisältö:

Widgetille haetaan käyttäjän omat projektit, eli ne joissa käyttäjä on projektipäällikkönä.  Widgetillä näytetään:

• Projektin / osaprojektin status värikoodilla
  • Projektin / osaprojektin nimi ja voimassaoloaika
  • Kirjatut ja resursoidut tunnit yhteensä.
  • Värikoodilla onko tuntimäärä ylittynyt resursoinnista (punainen), onko tuntimäärä alittunut (vihreä) tai tunteja ei ole kirjattu lainkaan (valkoinen)
  • Kuinka paljon projektia on laskutettu yhteensä
  • Kuinka paljon projektilla on laskuttamatta yhteensä

Projektihallinnan hälytykset

Widgetin asetuksista voidaan määrittää:

• Otsikko, oletuksena Projektihallinnan hälytykset

• Näytettävä data: Projektihallinnan hälytykset projekteittain ja/tai osaprojekteittain sekä tuntihälytykset resursoidulle käyttäjälle. Oletuksena tyhjä
  • Widgetin maksimikorkeus, oletuksena 310
  • Widgetin automaattinen päivitysväli, oletuksena 10 minuuttia

Widgetin sisältö:

Widgetille haetaan projektin ja/tai osaprojektin ohjaustiedoissa määritellyt tunti-ja hintatietojen hälytykset. Lisäksi widgetille haetaan kuukausittaisten hälytysrajojen ylitykset. Hälytykset haetaan asetuksissa valitun "Näytettävä data"-asetuksen mukaan:

• Projektihallinnan hälytykset projekteittain: hälytys näytetään aina projektipäällikölle
  • Projektihallinnan hälytykset osaprojekteittain: hälytykset näytetään aina osaprojektin projektipäällikölle, varahenkilölle sekä projektin projektipäällikölle
  • Projektihallinnan hälytykset osaprojekteittain (resursoitu): osaprojektille resursoidut käyttäjät saavat hälytyksen omien tuntikirjausten ylityksestä

Hälytyksessä näytetään:

• tieto onko tuntimäärä, hinta tai kuukausittainen arvio ylitetty
  • summa ylitetystä tuntimäärästä tai hinnasta, eli esim. tunnit on ylinnyt 12 tunnilla alkuperäisestä arviosta
  • projektille / osaprojektille annettu alkuperäinen tunti- ja hinta-arvio
  • kuittaus -painike, kun hiiren osoitin viedään rivin päälle

Resursoidut vs. toteutuneet tunnit

Widgetin asetuksista voidaan määrittää:

• Otsikko, oletuksena Resursoidut vs. toteutuneet tunnit

• Näytettävä data käyttöoikeuksien puitteissa: oma / alaiset / oma yhtiö / kaikki yhtiöt. Oletuksena näytetään resursoidut ja toteutuneet tunnit oma.

• Widgetin korkeus, oletuksena 310
  • Widgetin automaattinen päivitys päällä/pois
  • Widgetin automaattinen päivitysväli, oletuksena 15 minuuttia
  • Widgetin hälytykset, oletuksena kyllä
  • Aikarajaus: kuluva viikko / kuluva kuukausi. Widgetille haetaan valitun aikarajauksen resursoitu ja toteutunut tuntimäärä
  • Näytä resursoimattomat: näyttää henkilöiden resursoimattomat toteutuneet tunnit kyllä/ei

Lisäksi mikäli näytettäväksi dataksi on valittu alaiset / oma yhtiö / kaikki yhtiöt, näytetään seuraavat valinnat:

• Näytettävät henkilöt: käyttöoikeuksien mukaan voidaan hakea kenen henkilöiden resursoinnin halutaan hakea. Oletuksena haetaan käyttäjän omat.
  • Näytettävät henkilöryhmät: käyttöoikeuksien mukaan voidaan hakea minkä henkilöryhmien henkilöiden resursoinnin halutaan hakea.

Widgetin sisältö:

Widgetille haetaan valittujen henkilöiden resursoidut ja kirjatut tunnit. Widgetillä näytetään:

• Henkilön nimi ja resursoidut sekä toteutuneet tunnit yhteensä valitulta aikaväliltä
  • Henkilön nimeä klikkaamalla resursoidut osaprojektit sekä niiden tuntimäärät
  • Osaprojektin nimeä klikkaamalla resursointirivit
  • Värikoodilla näytetään onko tuntimäärä ylittynyt resursoinnista (punainen) tai onko tuntimäärä alittunut (vihreä)
  • Viemällä hiiren osaprojektin päälle näytetään aikaväli, jonka resursoitu tuntimäärä widgetillä näytetään
  • Mikäli aikaväliksi on valittu kuluva viikko, näytetään resursoinnit arkipäiville eriteltynä
  • Resursoitua tuntimäärää klikkaamalla pääsee siirtymään resursoinnin seurantaraportille

Soittopyynnöt

Widgetin asetukset:

• Widgetin otsikko, oletuksena Soittopyynnöt
  • Widgetin maksimikorkeus, oletuksena 310
  • Widgetin tietojen päivitysväli, oletuksena 5 minuuttia

Widgetin sisältö:

Tallennetut soittopyynnöt näytetään vastaanottajan työpöydällä. Viemällä hiiren soittopyynnön päälle voi soittopyynnön kuitata ok-kuvakkeesta.

Soittopyyntöjen tallennuksesta voi lukea täältä.

Sähköposti-integraation puuttuvat kontaktit

Widgetin asetukset:

• Widgetin otsikko
  • Widgetin korkeus, oletuksena 310
  • Automaattinen päivitys Kyllä/Ei
  • Päivitysväli, oletuksena 10 minuuttia
  • Widgetin hälytykset Kyllä/Ei

Widgetin sisältö:

Widgetillä näytetään sähköposti-integraation kautta tulleet kontaktit, joita ei ValueFramesta löydy. Viemällä hiiren rivin päälle voi avata sähköpostin viestin, etsiä kontaktille oikean osoitteen / lisätä uuden kontaktin tai hylätä ilmoituksen.

Tarkastettavat

Widgetin asetuksista voidaan määrittää:

• Otsikko, oletuksena Tarkastettavat

• Näytettävä data käyttöoikeuksien mukaan: Osaprojektin projektipäällikkö, Osaprojektin varahenkilö, Projektin asiakasvastaava, Kaikki. Oletuksena osaprojektin projektipäällikkö
  • Widgetin maksimikorkeus, oletuksena 310
  • Automaattinen päivitys Kyllä/Ei
  • Widgetin automaattinen päivitysväli, oletuksena 10 minuuttia
  • Widgetin hälytykset Kyllä/Ei

Widgetin sisältö:

Widgetillä näytetään näytettävän datavalinnan mukaan osaprojekteille lisätyt uudet ja hyväksymättömät ostolaskut. Viemällä hiiren rivin päälle, ostolaskun voi hyväksyä tai siirtyä muokkaamaan ostolaskun tietoja.

• Osaprojektin projektipäällikkö: ilmoitukset näytetään vain jos käyttäjä on osaprojektin projektipäällikkö
  • Osaprojektin varahenkilö: ilmoitukset näytetään vain jos käyttäjä on osaprojektin varaprojektipäällikkö
  • Projektin asiakasvastaava: ilmoitukset näytetään vain jos käyttäjä on projektin asiakkaan asiakasvastaava
  • Kaikki: ilmoitukset näytetään jos käyttäjä on jokin ylläolevista