Projektitiimin valinta


ValueFramen projektitiimin avulla voidaan helposti määrittää ketkä henkilöt ovat mukana projektissa. Projektitiimi voidaan syöttää


  • oletukseksi asiakkaan taakse
  • projektille
  • osaprojektille


Projektitiimiä voidaan hyödyntää tällä hetkellä tuntikirjauslomakkeella, käyttöoikeusmäärityksissä, kalenterissa ja tehtävälistojen hauissa. Projektitiimin avulla voidaan esimerkiksi erilaiset hallinnolliset työt näyttää halutulle henkilöryhmälle tuntikirjauslomakkeella ja asiakasprojektit on mahdollista resursoida erikseen normaaliin tapaan.


Projektitiimi eli henkilöryhmä valitaan projektin perustiedoissa. Valintalistalta voidaan valita joko valmis henkilöryhmä ja/tai yksittäisiä henkilöitä.



Valituista henkilöistä voi myös lisätä uuden projektiryhmän valitsemalla "Lisää uusi projektitiimi". Ryhmälle annetaan haluttu nimi, jonka jälkeen ValueFrame muodostaa uuden henkilöryhmän ja liittää ryhmän projektille. Uuden ryhmän voi myös perustaa valitsemalla olemassa olevan henkilöryhmän ja lisäämällä mukaan yksittäisiä henkilöitä. 


Huom! Tiimin voi määrittää myös asiakkaan laskutustiedoissa, jolloin jokaiselle asiakkaan projektille tulee annettu projektitiimi oletuksena.



Tuntikirjaus ja käyttöoikeudet projektitiimille


Tuntikirjauslomakkeella on mahdollista sallia tuntikirjaus vain niille osaprojekteille, joiden projektin projektitiimiin henkilö on liitetty


Kuvan esimerkissä käyttäjälle on resursoitu 15 tuntia osaprojektille "2AP3006 / Arkkitehtitoimisto Kulma suunnitteluohjelmisto / Käyttöönotto". Tämän lisäksi henkilö on liitetty muidenkin projektin projektitiimeihin, joten hänellä näkyy valintalistalla ko. projektien aktiiviset osaprojektit.



Muut käyttöoikeudet


Käyttäjille on mahdollista määritellä käyttöoikeudet siten, että he pääsevät tarkastelemaan vain niiden osaprojektien tietoja, joiden projektin projektitiimiin henkilö on liitetty. Käyttöoikeudet voidaan määrittää seuraaville osaprojektin välilehdille:


  • Perustiedot
  • Ohjaustiedot
  • Laskutustiedot
  • Resursointi
  • Katelaskenta


Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.