Raportin toiminta


Henkilöstön kannattavuusraportti voidaan ajaa myös ajanjaksoittain valikon kohdassa Raportit > Henkilöstön kannattavuus ajanjaksoittain.


Raportti mahdollistaa esimerkiksi työntekijän laskutuksen tai kannattavuuden seurannan kehityksen kuukausitasolla tai vuodesta toiseen. Raportilla valitaan.


  • Tunnusluku jota seurataan, esimerkiksi Tuotot tai Keskituntihinta. Tunnusluvut ovat samat kuin henkilöstön kannattavuusraportilla.
  • Erittelytarkkuus jolla kehitystä seurataan, kuukausi tai vuosi.Muilta osin raportin käynnistysvalinnat ovat samat kuin henkilöstön kannattavuusraportilla.


Raportin sisältö ja laskentasäännöt


Raportilla esitetään kukin kuukausi tai vuosi omassa sarakkeessaan. Esitettävien tunnuslukujen laskentasäännöt ovat samat kuin henkilöstön kannattavuusraportilta, tarkemmat tiedot löytyvät täältä. Mikäli tunnusluvuksi on valittu tunnit, voidaan raportilta siirtyä tapahtumaraportille.


Viemällä hiiren osoitin henkilön nimisoluun, saa graafisen esityksen lukujen kehityksestä.Kun raportilla ruksii "Näytä vertailukausi", esitetään kunkin kuun tai kvartaalin vieressä vertailulukuna vuotta aiempi luku vertailukaudelta. (Vertailukukausi ei ole relevantti kun erittelytarkkuuteta on vuosi, koska raportille saa joka tapauksessa useampia vuosia.)
Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.