Kun olemassa olevan hinnaston hinnat muuttuvat, sinun ei tarvitse lisätä uutta hinnastoa, vaan voit lisätä uudet tuntihinnat olemassaolevalle hinnastolle. Lue ohjeet uusien tuntihintojen määrittämiseen täältä.

Tapahtumien hintojen päivitys

Mikäli uudet tuntihinnat halutaan päivittää laskuttamattomille tuntikirjauksille, tulee ajaa tapahtumien hintojen päivitys. Tämä tulee tehdä siksi, että järjestelmä hinnoittelee tapahtumat tuntikirjaushetkellä voimassa olevien hintojen mukaan.

Tapahtumien hintojen päivitys tehdään valikosta kohdasta Hinnasto > Tapahtumien hintojen päivitys.

Yleinen hintojen päivitys

Anna tapahtumien päivityksen hakuehdot:

• Valitse aikaväli
  • Valitse päivitetäänkö laskutushinnat
  • Valitse päivitetäänkö omakustannushinnat
  • Valitse päivitetäänkö laskutettava hinta
  • Valitse päivitetäänkö resursoinnit

Jos päivitettäviä tapahtumia on paljon, päivitys saattaa kestää odotettua pidempään. Huom! Näkymää ei saa sulkea ennen kuin ohjelma on ilmoittanut päivityksen olevan valmis.

Hintojen päivitys projekteittain

Tuntihintojen päivitys voidaan ajaa myös projekteittain, jolloin järjestelmä päivittää ainoastaan valitun projektin kirjaukset. Tämä tapahtuu projektin "Hinnasto"- tai "Laskutustiedot" -välilehdeltä.

Anna tapahtumien päivityksen hakuehdot:

• Valitse aikaväli
  • Valitse päivitetäänkö laskutushinnat
  • Valitse päivitetäänkö omakustannushinnat
  • Valitse päivitetäänkö laskutettava hinta
  • Valitse päivitetäänkö resursoinnit

Huom! Näkymää ei saa sulkea ennen kuin ohjelma on ilmoittanut päivityksen olevan valmis.

Tapahtumien hinnat voidaan päivittää myös osaprojekteittain, jolloin järjestelmä päivittää ainoastaan valitun osaprojektin laskuttamattomien tuntikirjausten hinnat. Osaprojektikohtainen hintojen päivitys voidaan tehdä osaprojektin "Hinnasto"- tai "Laskutustiedot" -välilehdeltä. Päivitys tehdään vastaavasti kuin projektille.