Raportin toiminta


Kannattavuusraportti voidaan ajaa myös ajanjaksoittain valikon kohdassa Raportit > Kannattavuusraportti ajanjaksoittain.


Raportti mahdollistaa esimerkiksi asiakkaan, projektin tai liiketoiminta-alueen kannattavuuden seurannan kehityksen kuukausitasolla tai vuodesta toiseen. Raportilla valitaan:


  • Tunnusluku jota seurataan, esimerkiksi laskutus tai keskituntihinta. Tunnusluvut ovat samat kuin kannattavuusraportilla.
  • Erittelytarkkuus jolla kehitystä seurataan, kuukausi tai vuosi.Muilta osin raportin käynnistysvalinnat ovat samat kuin kannattavuusraportilla.


Raportin sisältö ja laskentasäännöt


Raportilla esitetään kukin kuukausi tai vuosi omassa sarakkeessaan. Esitettävien tunnuslukujen laskentasäännöt ovat samat kuin kannattavuusraportilta. Mikäli tunnusluvuksi on valittu tunnit, voidaan raportilta siirtyä tapahtumaraportille.


Viemällä hiiren osoittimen asiakkaan tai projektin nimen sisältävän sarakkeen luo, saa graafisen esityksen lukujen kehityksestä.Kun raportilla ruksii "Näytä vertailukausi", esitetään kunkin kuun tai kvartaalin vieressä vertailulukuna vuotta aiempi luku vertailukaudelta. (Vertailukukausi ei ole relevantti kun erittelytarkkuuteta on vuosi, koska raportille saa joka tapauksessa useampia vuosia.) Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.