Käyttäjäryhmien hallinnointi


Käyttäjäryhmiä ja niihin kuuluvia henkilöitä hallinnoidaan valitsemalla Ylläpito > Kirjautumistiedot > Käyttäjäryhmät.


Käyttäjä voi kuulua yhteen tai useampaan käyttäjäryhmään samanaikaisesti.

 



Käyttäjän lisääminen ryhmään


  1. Valitse halutun käyttäjäryhmän kohdalta oikeasta reunasta "Muokkaa"
  2. Valitse liitettävä ryhmä tai henkilö alasvetovalikosta ja klikkaa "Liitä"



Käyttäjän poistaminen ryhmästä


  1. Valitaan halutun käyttäjäryhmän kohdalta oikeasta reunasta "Muokkaa"

  2. "Liitokset" kohdan alle tulevasta henkilölistauksesta "Poista"



Käyttöoikeuksien lisääminen ja poistaminen


Käyttöoikeuksien lisääminen ja poistaminen tapahtuu valitsemalla Ylläpito > Kirjautumistiedot > Käyttöoikeudet.


  1. Valitse haluamasi käyttöoikeusmoduli klikkaamalla alasvetovalikosta "Valitse moduli"
  2. Etsi haluttu käyttöoikeus ja lisää ruksit tälle riville kaikkien niiden käyttöoikeusryhmien kohdalle, joille käyttöoikeus halutaan antaa
  3. Mikäli haluat poistaa käyttöoikeuden, etsi haluttu käyttöoikeus ja poista ruksit tältä riviltä kaikkien niiden käyttöoikeusryhmien, joilta käyttöoikeus halutaan poistaa 
  4. Valitse "Tallenna".


Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.