Mistä näen, miten kannattava projektini on?


Projektin kannattavuustiedot löytyvät projektin katelaskenta -raportilta. Se löytyy kunkin projektin tiedoista "Katelaskenta" -välilehdeltä. Katelaskenta -raportilta nähdään vertailu resursoidun, tehdyn ja laskutetun tilanteen mukaan. Lisätietoja projektin katelaskennasta löytyy täältä.


Miten näen projektin tuntikirjaukset ja kulut eriteltynä?


Projektin seurantaan voi hyödyntää seurantaraporttia. Se löytyy kunkin projektin tiedoista "Seurantaraportti" -välilehdeltä. Seurantaraportti näyttää projektin tuntikirjaukset ja matkalaskut. Hakuehdoissa voi myös valita ostot ja myynnit mukaan.


Lisää tietoa seurantaraportista löytyy täältä.


Mistä näen projektin toteutuneen katteen?


Projektin katelaskennan "Kate omakustannushinta" -rivin "Laskutetut" -sarake näyttää projektin toteutuneen katteen.


Lisää tietoa projektin katelaskennasta löytyy täältä.


Mitä tarkoittaa projektin katelaskennan "Projektihinnasto" -rivi?

Se kertoo tuntien (resursoitujen tai kirjattujen) hinnaston mukaisen hinnan. Sen avulla voidaan esimerkiksi seurata millainen myynti kiinteähintaisen projektin tunneista muodostuisi projektin hinnaston tuntihinnoilla.


Lisää tietoa projektin katelaskennasta löytyy täältä.


Mitä tarkoittaa projektin katelaskennan "Tavoitehinnasto" -rivi?


Se kertoo tuntien (resursoitujen tai kirjattujen) yhtiön tavoitehinnaston mukaisen hinnan. Sen avulla voidaan esimerkiksi seurata millainen myynti projektin tunneista muodostuisi yhtiön tavoitehinnaston tuntihinnoilla.


Lisää tietoa projektin katelaskennasta löytyy täältä.


Mitä tarkoittaa projektin katelaskennan "Kate projektihinnasto" -rivi?


Se kertoo mm. kiinteähintaisen projektin osalta, tuottaako projekti katetta suhteessa projektin hinnaston tuntihintojen mukaiseen hinnoitteluun. "Kate projektihinnasto" on negatiivinen, jos projektin kate olisi suurempi hinnoiteltaessa tunnit projektin hinnaston tuntihinnoilla. "Kate projektihinnasto" on positiivinen, jos projektin kate on suurempi kuin hinnoiteltaessa tunnit projektin hinnaston tuntihinnoilla. Jos "Kate projektihinnasto" on nolla, projekti on hinnoiteltu projektin hinnaston tuntihintojen mukaisesti.


Lisää tietoa projektin katelaskennasta löytyy täältä.


Mitä tarkoittaa projektin katelaskennan "Kate tavoitehinnasto" -rivi?


Se kertoo, tuottaako projekti katetta suhteessa yhtiön tavoitehinnaston tuntihintojen mukaiseen hinnoitteluun. "Kate tavoitehinnasto" on negatiivinen, jos projektin kate olisi suurempi hinnoiteltaessa tunnit yhtiön tavoitehinnaston tuntihinnoilla. "Kate tavoitehinnasto" on positiivinen, jos projektin kate on suurempi kuin hinnoiteltaessa tunnit yhtiön tavoitehinnaston tuntihinnoilla. Jos "Kate tavoitehinnasto" on nolla, projekti on hinnoiteltu yhtiön tavoitehinnaston tuntihintojen mukaisesti.


Lisää tietoa projektin katelaskennasta löytyy täältä.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.