Tuntien kirjaus

Käyttäjä pääsee tehtävälistalta tekemään tuntikirjauksen alla olevassa kuvassa esitetyllä tavalla klikkaamalla "Lisää tuntikirjaus".

ValueFrame avaa tuntien syöttötoiminnon uuteen välilehteen.

Oikea osaprojekti ja tehtävä ovat valmiiksi valittuna. Tuntikirjauksen selitteeksi tulee tehtävän nimi, mutta käyttäjä voi muuttaa tai täydentää selitettä.

Tehtävälistalta tuntilapulle tullessa voi kirjata tunnit tehtävälle riippumatta siitä onko se tehty vai tekemätön. Huom! Jos käyttäjä tulee suoraan tuntilapulle, tehtävävalinnassa näytetään vain tekemättömät tehtävät!

Tunnit tehtävällä

Klikkaamalla tehtävältä "Tunnit" saa listauksen kaikista tehtävälle tehdyistä tunneista. Välilehdellä esitetään henkilöittäin kooste tunneista ja klikkaamalla henkilöä saa listauksen kaikista henkilön tuntikirjauksista.

Myös tehtävän tiedoista pääsee tekemään uuden tuntikirjauksen tehtävälle.

Osaprojektiraportti

ValueFramen osaprojektiraportilta kunkin osaprojektin tiedoissa saa listattua osaprojektin tunnit halutulta aikaväliltä tehtävittäin ja henkilöittäin.

Klikkaamalla "Kaikki yhteensä" saa avattua tapahtumaraportin, joka sisältää yksityiskohtaisen listauksen osaprojektin tuntikirjauksista valitulta aikaväliltä. Klikkaamalla henkilön nimeä saa listauksen kyseisen henkilön kirjauksista kyseiselle osaprojektille.