23.2.2022

Uudet yhteenvetonäkymät

• Lisätty uusi widget: Tilauskanta

3.2.2022

Uudet yhteenvetonäkymät

Raportointi

Projektinhallinta

• Lisätty projektin ja osaprojektin ohjaustietoihin mahdollisuus syöttää prosentuaalinen hälytysraja

• Korjattu virhetilanne projektin vanhalla yhteenvedolla, jossa käyttäjälle näytettiin virheilmoitus "Aikaväli ei voi olla projektin / osaprojektin ulkopuolella"

• Korjattu koontinäkymän virhetilanne, jossa "Tuntiselite pakollinen"-asetus näkyi oletuksena päällä kaikilla projekteilla.

Yleistä

• Korjattu tuntikirjauslomakkeella ilmennyt virhe osaprojektihaussa

• Korjattu virhetilanne, jossa laskurivin nimikkeen edessä näkyi pilkku