Asiakashaku

• Lisätty asiakashakuun laskutuksen sähköpostiosoite -tieto. Sähköpostisoitteen saa näkyviin kun se valitaan hakutuloksista.

Projektit

• Lisätty koontinäkymälle "yhteensä" -sarake, jossa lasketaan yhteen koontinäkymän osaprojektien tunnuslukuja.

• Korjattu koontinäkymällä uuden osaprojektin lisäyksessä kenttien pakollisuutta ja virheilmoituksia

• Lisätty projektin ja osaprojektin laskutustiedoissa olevaan sähköpostiosoite-kenttään tuki usealle osoitteelle. Kenttään voi siis jatkossa syöttää useamman laskutuksen sähköpostiosoitteen.

Teemat

• Parannettu eri teemoilla tekstien tekstien näkymistä eri toiminnoissa.

• Korjattu virhetilanne, jossa harmaalla teemalla resursointityökalun näkymä hajosi.

Tarjoukset

Kontaktit

• Korjattu virhetilanne, jossa kontaktilta luotaviin kalenteritapahtumiin ei pystynyt lisäämään tiedostoa/liitettä.

Suorituskyky

Muut

• Korjattu virhetilanne, jossa tehtävän lisäys asiakkaan yhteenvedosta, pop-upin painikkeissa ei näkynyt tekstejä

• Outlook 365 synkronoinnin pilotointi huomioiden korjausta

• Parannettu Netvisor liittymän antamia virheilmoituksia, jos siirroissa on ongelmia.

• Nollahintaisten tapahtumien käsittely massalaskutuksessa