• Korjattu osaprojektin jatkuvaislaskutteisten valuutan näyttämistä, siten että jatkossa näytetään oikeassa valuutassa, jos on valittu muu kuin eurot.

• Lisätty asiakaskysely laskutuksesta laskun tekoon

• Parannettu  tapahtumien palautusta laskuttamattomaksi tapahtumaraportilla, siten että myös lisätyt suoritteet palautuvat jatkossa laskuttamattomiksi, jos niitä on kirjaukselle lisätty

• Korjattu asetuksen "Asiakas osaprojektille" (asetus, jolla voidaan määrittää osaprojektille erillinen loppuasiakas) toimintaa siten, että laskuttaessa laskutuskieli haetaan osaprojektille määritellyn loppu asiakkaan takaa. Aiemmin laskutuskieli haettiin projektin alkuperäisen asiakkaan takaa.

Raportointi

Muut

• Parannettu kalenteritapahtuman kellonaikojen näyttämistä tapahtumaa lisätessä.

• Estetty osatuloutuksen kuittaaminen valmiiksi jos valmiusaste yli 100%. Koskee laskentamallia B.

• Parannettu uuden tuoterekisterin suorituskykyä, kun tuotteita on suuri määrä.

• Korjattu virhetilanne matkalaskujen yhdistelyssä laskun teossa, jossa henkilö ID jää tyhjäksi

• Korjattu projektien massapäättämistä, siten että vain poistettavaksi valitut projektit päätetään

• Parannettu tehtäväperusteen passivointia siten, että käyttäjältä kysytään halutaanko muokkaamattomat tehtävät poistaa passivoinnin yhteydessä

• Jatkokehitetty projektin koontinäkymän ulkoasua

Tuntikirjaus

• Tulossa erillinen julkaisu vielä lokakuun aikana tuntikirjauksen parannuksista