ValueFrame vaihtaa palveluntarjoajaa TN Net Oy:ltä  Amazon Web Services -alustaan (AWS) 2019 loppuun mennessä. Tiedon tallennuspaikkana toimii AWS:n Irlannin konesali eli asiakkaiden tiedot pysyvät edelleen EU-maiden sisällä. Muutoksen myötä ValueFrame siirtyy kotimaisesta palveluntarjoasta globaaliin pilvipalvelualustaan.

AWS-alusta tarjoaa kehittyneet valvonta- ja skaalautumismahdollisuudet, mikä helpottaa palvelun tuottamista tehokkaammin. AWS:ssä kaikki palvelut ovat moninkertaistettuja ja tiedot varmistettuja, mikä mahdollistaa alustan automaattisen toipumisen laitteistojen mahdollisista virhetilanteista aiempaakin nopeammin. Ylläpitoa jatketaan samojen henkilöiden toimesta kuin aiemminkin.

AWS-palvelu täyttää mm. seuraavat mm. SOC2 ja ISO 27001 -tasoiset tietoturvaan ja tietosuojaan liittyvät vaatimukset. Lisätietoja AWS:n Compliance -sivustostolta:  https://aws.amazon.com/compliance/programs/.

Kaikki ValueFrame-ympäristöt siirretään vuoden 2020 ensimmäisen kvartaalin aikana AWS:ään pienissä erissä. Siirrot pyritään tekemään toimistoaikojen ulkopuolella, jotta voimme minimoida siitä käyttäjille aiheutuvat häiriöt. Palvelukatkoista tiedotetaan pääkäyttäjiä etukäteen tukipalvelumme toimesta sähköpostitse.