Etusivu

• Lisätty Laskutusaste/Käyttöaste henkilöittäin-widgetiin ryhmittely aktiivisten ja passiivisten henkilöiden osalta.

Laskutus

• Korjattu jatkuvaislaskutteisten myyntirivien käyttöoikeusvirhe.

Liittymät

• Parannettu Netvisor-liittymän virheilmoitusta virheellisten käyttäjätunnuksien osalta.

• Korjattu Netvisor-reskontraliittymän ongelma, jossa laskuja ei saanut merkkityä siirretyksi.

Projektinhallinta

• Tehty suorituskykyoptimointia projektin yhteenvetonäkymään.

Raportointi

• Korjattu palkkalajiraportilla ollut ongelma, joka näytti kirjauksia tuplana konserniosaprojektien osalta.

• Parannettu Yleinen haku hakemaan myös kohteista.

• Osaprojektin tunnit henkilöittäin-raportin, tapahtumaraportin sekä henkilöstön kannattavuusraportin PDF- ja Excel-vientejä kehitetty.