25.5.2022

Projektinhallinta

• Kehitetty Koontinäkymän resursointinäkymää: jatkossa näkymä muistaa käyttäjän valitseman erittelytarkkuuden ja käyttää ensisijaisesti tätä.

Yhteenvetosivut

• Kehitetty Viimeisimmät laskut-widgetiä: Näytä kaikki-valinta näyttää myös laskun asiakkaan ja projektin.
  • Tehty yleisiä ulkoasuparannuksia widgeteihin.

Laskutus

• Optimoitu Laskuluettelon asiakashakua sen käytön nopeuttamiseksi.
  • Kehitetty massalaskutusta siten, että jatkossa Laskuttamattomien tapahtumien haku käsittelee kaikkia valitun projektin tai asiakkaan alaisia kiinteähintaisia osaprojekteja. Laskuttamattomat kiinteähintaiset nollahintaiset tuntikirjaukset tarjotaan oletuksena laskulle objekteiksi, mutta näistä ei muodosteta laskuriviä.

12.5.2022

Yhteenvetosivut

• Asiakkaan vanha yhteensivu poistuu käytöstä. Tutustu asiakkaan uuteen yhteenvetoon täältä.
  • Projektin ja osaprojektin uudet yhteenvetosivut määritetään avautumaan oletuksena siirryttäessä projektin tai osaprojektin tietoihin

Taloushallinnon liittymät

Netvisor

Maventa

• Maventan käyttöönotto edellyttää jatkossa tunnistautumista, jonka pääkäyttäjä voi tehdä allekirjoittamalla rekisteröitymisen yhteydessä lähetettävän Visma Sign-dokumentin. Muutos koskee kaikkia uusia aktivoitavia Maventa-liittymiä.

Yleistä

• Jatkokehitetty asiakkaan, projektin ja osaprojektin uusia yhteenvetoja
  • Korjattu virhetilanne, jossa Yhteenvetosivujen perustiedot-widget ei näyttänyt kaikkia tietoja.