10.11.2021

Yhteenvetosivut

• Korjattu uusilta yhteenvetosivuilta seuraavat asiat:

• Resursoitujen tuntien toteuma toteuma widgetin väritystä korjattu jos toteuma ylittää resursoidun

• Resursoitujen tuntien toteuma -widgetin virheviestiä selkeytetty, jos ei ole resursoitu

• Projektin aikajanan tekstien rivittyminen yli sarakkeen

• Tehtävät widget ohjasi tehtävän tekoon ilman valmista osaprojektivalintaa

• Laskutus -widgetin summarivi ei näkynyt Dark teemalla

• Linkit -widgetin "Lisää tehtävä" -linkki ei valikoi oletuksena osaprojektia tehtävä-lomakkeelle

• Korjattu virhetilanne, jossa projektin seuranta -widgetin kuluseuranta-välilehden oletusvalinnat muuttuvat mikäli aikarajausta vaihdetaan.

• Piilotetaan "tehtävä" -linkki jos osaprojekti ei ole aktiivinen tai voimassa

• Kasvatettu projektin nimen merkkimäärän näyttämistä yläpalkissa

• Luokitukset widgetin näytä kaikki modaaliin lisätty poista toiminto, jolla voi luokkia poistaa. Lisäksi järjestetty luokitukset niin että aktiiviset on ylimpänä

• Korjattu tapahtumat widgetin kuvauksen näyttämistä

• Korjattu muistiot widgetin järjestystä niin että ylimpänä on uusimmat muistiot

• Korjattu virhetilanne, jossa projektitiimi-widgettiin nousi passiiviset käyttäjät

• Korjattu virhetilanne, jossa M-Files linkit muodostuivat eritavalla uudella ja vanhalla yhteenvetonäkymällä

• Uudet yhteenvetosivut projektille ja osaprojektille

Laskun liitteet

• Korjattu virhetilanne, jossa matka/kululaskun liitetiedoston valinta mukaan yhdistelyyn tuotti virheen, jos lasku, jossa on liitteet mukana, oli hyvitetty.

• Korjattu virhetilanne, jossa laskuluettelolla laskulle liitettä tallentaessa, tulee Internal Server Error -herja, ja ohjelma jää lataamaan.

Muuta

• Korjattu kellotus modaalia ja kirjaamattomat ajanotot modaalia eri teemoilla

• Korjattu Tilitoimistojen hintaongelma: jatkossa suoritteiden hinnat haetaan voimassaolevasta hinnastosta, johon asiakas on liitetty.  Mikäli suoriterekisteriin ei ole tallennettu asiakaskohtaista hintaa, niin käytetään tuoterekisterin hintaa.

• Lisätty Laskutusennusteraportille filtteri projektin varavastuuhlö

• Korjattu Dark teemaa sopimuslaskutushaussa ja sopimuslaskutuslomakkeella

17.11.2021

Yhteenvetosivut

• Tehty uusi tapahtumat widget yhteenvetosivuille, joka näyttää tapahtuman kuvauksen widgetillä. Uuden widgetin saa näkyville asetusrattaan takaa.

Sopimuslaskutus

• Jatkokehitetty sopimuslaskutuksen lomaketta. Lisätty lomakkeelle asiakkaan nimellä hakeminen ja yksittäisen sopimusrivin muokkaus mahdollisuus.

• Korjattu virhetilanne sopimuslaskutuksen lomakkeella, jossa tuotetta lisätessä järjestelmä antoi Internal Server Error - virheilmoitusta.

Muuta

• Korjattu virhetilanne tuntikirjauksella, jossa tullut Internal Server Error-virheilmoitus käyttäjää vaihtaessa

• Laskurivien yhdistelyyn tehty laskurivin yksikön korjaus kun valittuna tuntikirjausten yhdistelyn asetus erihintaiset rivit yhdistettynä. Yhdistelyssä laskuriville tuli yhdistetyn rivin yksiköksi aina tunti, tämä on muutettu niin että yksiköksi tulee jatkossa kpl.

24.11.2021

Sopimuslaskutus

Muuta

• Lisätty tapahtumaraportille uudet filtterit maksuryhmä ja toimittaja. Matkalaskuille lisätty reitti omana sarakkeena.

• Korjattu Asiakastiimi widgetin linkityksiä uusilla yhteenvedoilla.