Käyttöliittymä

• Paranneltu Dark-teeman tekstien näkyvyyttä eri toiminnoissa.

Asiakkaat

• Mikäli asiakkaan Perustiedot-välilehdellä on määritetty Postitusosoite-osion kentät pakollisiksi, nämä kentät merkitään tähdellä (*).

• Paranneltu uuden Yhteenveto-välilehden Avoimet tarjoukset -widgetin tekstien näkyvyyttä näytettäessä kaikki avoimet tarjoukset.

Tuntikirjaus

• Viikkonäkymässä näytetään tuntikirjauksen selitteen ensimmäiset 45 merkkiä viemällä hiiri tuntikirjauksen päälle.

• Kehitetty tuntien kirjaamisosion Tehtävä-alasvetovalikkoa näyttämällä hakutulokset aakkosjärjestyksessä, kun tehtävää haetaan hakusanalla.

Laskutus

• Korjattu virhetilanne, jossa laskut eivät olleet siirtyneet ensimmäisellä siirtoyrityksellä Netvisorin laskutus- tai reskontraliittymään, ja käyttäjälle oli tullut virheilmoitus "Error occured while parsing xml data to the array: Given data is not valid". Tämän korjauksen yhteydessä korjattu myös virhe, jossa onnistuneesti siirtyneet laskut näkyivät ValueFramen puolella siirtymättömänä.

Projektinhallinta

• Projektihaku-raportin hakutuloksiin voidaan valita näytettäväksi projektiin liitetyt tarjoukset Tarkennettu haku > Hakutulos-välilehdeltä Tyypitystiedot-osiosta.

Raportointi

Resursointi

• Kehitetty Resursointityökalun käyttöoikeutta "Resursointi muokkaus - oma", mikä mahdollisti hakemisen myös käyttäjän yhtiön osaprojekteista. Korjauksen jälkeen kyseisen oikeuden omaava käyttäjä voi hakea ja muokata resursointeja vain niiden osaprojektien osalta, joissa hänellä on resursointi.