Yleiset

• Lisätty mahdollisuus vaihtaa yhtiö- ja käyttäjäkohtainen värimaailma käyttöliittymään.

• Korjattu virhe, jossa käyttöliittymän ulkoasu rikkoontui erikoismerkin vuoksi, kun käyttäjän kielenä oli englanti.

Ylläpito

• Lisätty yhtiön tietoihin mahdollisuus määrittää yhtiölle oletuslaskunumerosarja.

Projektinhallinta

• Kehitetty konsernikäsittelyä siten, ettei tytärosaprojektilta emo-osaprojektille kopioituvia tuntikirjauksia voi muokata tapahtumaraportin kautta

• Korjattu konsernikäsittelyn virhetilanne, jossa emo-osaprojekti ei päivittynyt, kun tuntikirjauksen osaprojekti muutettiin

• Muutettu osaprojektin tallennus siten, ettei käyttäjää ohjata automaattisesti resursointinäkymään

• Lisätty projektin koontinäkymän Laskutustiedot-välilehdelle vastaavat asetukset kuin projektin Laskutustiedot-välilehdellä.

Tarjoukset

Raportointi

Laskutus

• Finvoice 3.0 -versiossa kehitetty verottomien laskujen käsittelyä, mahdollistettu laskujen ohjautuminen automaattireititykseen Maventassa, sekä kasvatettu sähköpostiosoitteen pituutta MessageTransmissionDetails -osiossa

Taloushallinnon liittymät

Lisäpalvelut

• Kehitetty näkymien Excel-vientiä siten, että se tukee jatkossa suurempia rivimääriä.