• Uudistettuun tuntikirjaukseen tehty mahdollisuus kirjata tuntikirjauksia, jotka ovat kestoltaan 0h.

• Tehty korjaus suoritteiden näkymiseen tuntikirjausnäkymässä, jossa matkalaskukoodilliset tuotteet eivät nousseet valittaviksi suoritelistaukseen.

• Tehty korjaus tuntikirjausnäkymään osaprojektin resursoinnin voimassaoloajan tarkasteluun. Jatkossa käyttäjä saa ilmoituksen, mikäli hänellä ei ole resursointia voimassa valittuna ajankohtana.

• Tehty korjaus tuntikirjauksen viikkonäkymään, jossa tunteja kirjatessa Jatka-painike ei aktivoitunut, vaikka kaikki pakolliset tiedot oli täytetty.

• Muokattu tuntikirjauksen viikkonäkymää siten, että mikäli tunteja ei ole kirjattu, kenttä on tyhjä aiemman 0h-kirjauksen sijaan.

• Muokattu tuntikirjauksen viikkonäkymää siten, että tuntikirjauksen ympärillä näytetään punainen reunus, mikäli sen palkkalajin kerroin on nolla.

• Tehty korjaus tuntikirjausnäkymään, jossa kuitattujen tuntien palauttaminen korjattavaksi ei poistanut alkuperäistä Kuitattu-aikaleimaa.

• Muokattu tuntikirjausnäkymää siten, että kokonaistuntimäärässä näytetään vain saldoa kerryttävien tuntien määrä.

• Muokattu tuntikirjauksen viikkonäkymää siten, että uutta viikkoriviä lisättäessä osaprojektivalinta on oletuksena tyhjä.

• Muokattu tuntikirjauksen viikkonäkymää siten, että uutta viikkoriviä lisättäessä aktivoituu kuluva päivä, jolle kirjauksen keston saa lisättyä.