• Uudistetulla tuntikirjauksella parannettu työvaiheen muistamista sekä toteutettu palkkalajin muistaminen edellisen kirjauksen perusteella.

• Tuntikirjauksen viikkonäkymään tehty mahdollisuus hakea osaprojektia myös ID:n avulla.

• Korjattu tuntikirjauksessa tilannetta, jossa lukujärjestysnäkymässä sai luotua ylimääräisiä tunteja tuntikirjaukseen.

• Tehty korjaus henkilön vaihdon käyttöoikeuksiin tuntikirjausnäkymässä.

• Korjattu virhe, jossa kellonaikaa muokattaessa Tunnit-sarake tyhjeni eikä tuntikirjausta saanut tallennettua ilman manuaalista tuntimäärän syöttöä.

• Korjattu tilanne, jossa tuntikirjauksella näkyi virheellinen työvaihe ja osaprojekti, vaikka tiedot olivat tallentuneet kirjaukselle oikein.

• Tehty korjaus tehtäväkäsittelyn käyttöoikeuksiin uuden tuntikirjauksen tehtävän näyttämisessä. Jos käyttäjällä oli oikeus nähdä resursoidut tehtävät, eivät nämä tehtävät kuitenkaan näkyneet tuntikirjauksen valintalistassa, jotta niille olisi voinut kohdistaa tunnit.

• Korjattu tilanne, jossa virheellistä työvaihetta ei saanut korjattua tuntikirjaukselta tilanteessa, jossa osaprojektilla ei ollut sallittuna ko. työvaihetta.

Raportointi

• Henkilöhaun Excel-viennistä korjattu tilanne, jossa viennissä oli ongelmia hintaryhmien kanssa.

Budjetointi

Osatuloutus

Käyttäjäkysely

• Käyttäjien mielipide on meille tärkeä. Syksyn aikana ValueFrame voi avata käyttäjälle satunnaisena ajankohtana tyytyväisyyskyselylomakkeen. Palautteiden avulla pyrimme kehittämään järjestelmää entistä paremmmaksi.